S A N N A . D

Ordbajsning...

Btw

Kategori: Allmänt

Glömde säga att J fick årets julklapp av mig.

vi åker o ser Metallica den 8e Mars som f ö är Js födelsedag!

Kommentarer

  • Anna säger:

    Hehe ja, den blev lyckad, illamåendet höll sig tillbaka, kanske för att vi var hos mamma och pappa på östermalm, är ju annat här när hela våningen röker och äter panshismat :P



    Ja detta är så mysigt även om de redan nu tär lite på en, med illamåendet och sådär :) men jag vet ju att i slutändan är det ju värt varje sekund ändå :)



    Usch ja, klippte mig härom veckan, 460 kr! För topparna..kan ju inte vara värt det, jag "får" ju ingenting, bara en tjänst :P onödigt mycket pengar..

    2008-12-29 | 11:12:52
    Bloggadress: http://annasara.net
  • Anna säger:

    Ja det är ju verkligen så äckligt om man frågar mig, men håller du inte med om att det oftast luktar rök i trappuppgångar? :P I alla hus, nästan..



    Hehe, ja ibland önskar man att man hade en frisörkompis som kunde ryka in när det svider i plånboken :P Jaså du har gått frisör? På frisörlinjen eller bara ngn kurs? :) Skoj förresten!



    Jadu, har inte riktigt bestämt mig ännu, var meningen att vi skulle åka upp till Östersund, vi skulle haft 20 års jubileum i år, men de vart inte så..så ska nog äta nyårsmiddag med mamma, pappa, syster och gästerna som ska till dom sedan resten av kvällen (beror på om det är någon som kör) så blir jag i skb tillsammans med Daniels kompisar, nyktert hur som helst såklart, så är inte så peppad att vara upp i en massa fulla människor :P



    Hur firar du i år då? :)

    2008-12-30 | 10:10:09
    Bloggadress: http://annasara.net

Kommentera inlägget här: